Strasstänger med choklad och kokos

20-30 st
100 gr rumsvarmt smör
1/2 dl florsocker
2 krm vaniljessens
1 dl potatismjöl
1 1/4 dl kärnvetemjöl Patisserie
Garnering
100 gr mörk choklad 70%
2 msk rostade kokosflakes
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Rör smör, florsocker och vaniljessens till en jämn smet.
3. Tillsätt potatismjöl och Patisserie och blanda ihop till en deg.
4. Spritsa ut degen till längder på en plåt med bakplåtspapper.
5. Grädda längderna mitt i ugnen i 10-12 min. Dela längderna i 4 cm bitar med en kniv direkt. Låt kakorna kallna på plåten.
6. Doppa halva kakorna på snedden i den smälta chokladen och lägg dem på galler. Strö över rostade kokosflakes.
7. Låt gärna kakorna kallna lite i kylskåp, så chokladen stelnar.